(Android/iOS) Gunship Battle Total Warfare więcej hacków wytrzymałościowych
Feb 15, 2022 15:04:07 GMT
Post by atroperlifer on Feb 15, 2022 15:04:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej hacków wytrzymałościowych ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Bardzo oczywiście szkoda, że P2W wyglądało ok, ale tak naprawdę wcale nie dla mnie. Wolałbym sztukę, która jest bardziej o myśleniu strategicznym niż o tym, ile płacisz. To rozczarowanie, mogłem być zainteresowany tylko przez nieco ponad 3 minuty przed podjęciem decyzji o odinstalowaniu, te jednowarstwowe gry są w najlepszym razie irytujące, ale nie wtedy, gdy jest bardzo oczywiste, że jedynym powodem, dla którego ma wysoki poziom gwiazdek, jest to, że robią to wojownicy portfela wydaje się świetną grą.
WOW...Naprawdę kocham tę grę...postacie, statek, grafika wszystko dobre...nawet twoja usługa dla wszystkich graczy, którzy grają w tę grę jest naprawdę dobra...Daję pięć gwiazdek za wszystko, co powiedziałem. 👆 Widzę, że niektórzy gracze komentują błędy i inne rzeczy... Wolę, abyś zrobił to tak szybko, jak to możliwe... aby więcej osób mogło cieszyć się zabawą...
jedną rzecz, którą musisz dodać, dodaj helikoptery, takie jak helikopter transportowy i piechota, i czarny jastrząb, może jakiś czarny jastrząb Stealth *Myślę, że to poprawna nazwa?* i tak, więc mam nadzieję, że dużo urośnie i dzięki
Gram w tę grę od roku. Za każdym razem robicie aktualizację. Tak trudno jest wrócić i zagrać w tę grę, ciągle uaktualniam grę i została ona zaktualizowana. Sfrustrowany.
Ogólnie bardzo fajna gra tylko są małe problemy 1. Nie ma podziału krajów Nato i Wkqa (Rosja ,Chiny itd.) 2. Nie można dać dwóch lotniskowców naraz na plansze. Ogólnie polecam.
Całkiem fajnie, ale myślę, że powinno być trochę łatwiej o złoto
Och, fajna gra wydała mnóstwo pieniędzy na zabawę, jak cholera. Jedyną sugestią jest posiadanie gotowych pakietów ataku. Może mieć wstępnie ustawione 3 okręty podwodne, 1 niszczyciel, 1 lodówkę lub 4 okręty podwodne itp. Sprawia, że bitwa jest szybsza i wydajniejsza
Gunship Battle Total Warfare Stratégie ywq
Bardzo fajna gra...
Uwielbiam tę grę, ale gdy rośniesz w siłę, gra staje się zbyt droga, a jeśli nie masz głębokich kieszeni, to nie jest dla ciebie. Nigdy nie widziałem gry, w której płacisz za wszystko, co zrobiłem, wydając pieniądze na te gry, raczej wróć do mojego PS4
Super na zabicie czasu jezeli ktoś lubi gry wojenne!!!! Pozdro DIABLO
Ta gra jest niesamowita. Uwielbiam to, jak programiści są związani ze społecznością graczy, jak mają kanały na żywo, wydarzenia niezgody, nowe wydarzenia w grze co tydzień gra ma cotygodniową konserwację i aktualizacje Gorąco polecam tę grę każdemu, kto kocha wyzwania i szuka aby gra była nieprzerwanie grana przez tygodnie, miesiące, lata. Cieszyć się
Ta gra może być naprawdę świetna! Gdyby wszystko nie było związane z prawdziwymi pieniędzmi, niestety. Dobrze, że każdy może tam założyć własny klan, ale wydarzenia nie są przyjazne dla wszystkich i nie są tak zabawne. Złe jest to, że tak naprawdę nie możesz ulepszyć swoich statków ani planów, nawet ze wszystkimi rzeczami do ataku, bez kupowania w tym celu paczek. Dostajesz tylko bezużyteczne przedmioty i brak doświadczenia. W takim razie wydobycie to żart z dosłowną ilością przedmiotów do ulepszeń.
Dobra gra, ale droga jak na pakiety. Jeden problem. Nie mogę zaktualizować gry
Każda aktualizacja jest dla mnie zbyt trudna, aby się zalogować
gra fajna
To była dobra gra. Pełen rasizmu i zastraszania teraz. Nie możesz nawet opuścić swojej bazy na serwerze 2075, chyba że jesteś Koreańczykiem. Każda inna narodowość zostanie zaatakowana, sojusz rozwiązany, a baza zniszczona (czasem co najmniej 250 razy z rzędu), nawet po przeniesieniu bazy, poziom 31-32 znajdzie cię i będzie powtarzał codziennie przez cały dzień, z powodu tego, skąd pochodzisz. Wysłałem wiele zrzutów ekranu i wiadomości, aby za każdym razem wspierać tę samą odpowiedź. Przestań wspierać rasizm i zastraszanie w swojej grze.
Było dobrze, dopóki nie serwisowałeś gry, a teraz chcę nawet wejść do gry. Próbowałem od wczoraj 28-go teraz już problem. Mam na myśli, że pojawiają się różne rzeczy o moich kolegach z zespołu, ale nie mogę nikomu wysłać wiadomości, ponieważ nie pozwoli mi to dalej. Tylko zdjęcie wprowadzające i 0% server. Nie mogę nawet zaktualizować moich aplikacji. Jedyną wyświetlaną aplikacją jest Gunship. Więc jaki jest problem? Na razie masz 2
Nie mogę zalogować się do gry, aby zaktualizować w sklepie Play..pls help..
Wow wow wow Nie wiem, co powiedzieć, to najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, niektóre reklamy są prawdziwe, twórcy słuchają opinii ludzi dobrze zrobione.
Po dniu spędzonym na graniu i zabawie, osiągając świetne postępy, wracam do logowania za 2 dni później i przyniosło to moje stare konto, więc próbowałem je połączyć i nie chciałem się połączyć, więc musiałem je odinstalować. Do tej pory była to świetna gra.
Grałem w wiele SLG. Zbyt wiele to klony do wycinania ciasteczek. GB ma wszystkie zwykłe mechaniki budowania bazy / zbierania zasobów / wojska. Ta gra wprowadza kilka bardzo fajnych zwrotów akcji w formule. Zarządzanie energią powietrzną, lądową i morską jest wyjątkowe. Większość gier zmusza cię do przejścia przez piekło, aby zrobić „alt” lub pozycję farmy na tym samym serwerze. GB umożliwia do czterech altów na serwerze, między którymi można się łatwo przełączać. Istnieje również wiele pakietów za 0,99 USD do kupienia dla tych, którzy są rybkami, a nie „wielorybami”.
Ta gra jest piękna ,,, więc! Mam treść, która jest dyscypliną i pewnością siebie
😄.
nie ma jezyka polskiego
Musi działać bez Wi-Fi lub pakietów. Dlatego używa dara en zajmuje zbyt dużo miejsca. Jeszcze nie grałem.
Fajna gra.. Ale nie mam szczęścia do kupowania pudełek..😔😔 Nie zrozumiem, czym jest dyskryminacja w pudełku.. Dlatego przestaję. Wydawać pieniądze. Niedobrze.. Nawet przekuwanie.. Używanie auto przy użyciu przekuwania 1k.. F
Ta gra ma wiele serwerów. Jednak Korenowie przejęli je wszystkie. Jeśli nie jesteś korenem. Ta gra NIE jest dla Ciebie.Gra jest pełna ludzi tworzących wiele kont, aby nękać i szpiegować lub po prostu tworzyć konflikty. Jeśli kopniesz faul gracza. Ta osoba po prostu zmienia nazwisko i wraca. Niekończące się podróbki, zdrajcy i efekt końcowy to ogromna strata czasu. A więksi gracze z większych serwerów mogą wchodzić na inne serwery jako grupa i niszczyć wszystko. Wielka strata czasu tutaj!
Stary unikalny sprzęt nieprzydatny
Kiedy pojawia się światowy boss, gra opóźnia się zbytnio, lepszy programista powinien wprowadzić ulepszenia, aby nie było opóźnień, gdy pojawia się światowy boss
Dlaczego gra się nie pobiera? Czy to oznacza, że zostałem wyrzucony? Nie mogę wrócić do gry. Ta gra to zdzierstwo i żart !!!!
Całkiem dobra gra, jednak nie mam do niej najlepszego telefonu. Czy są jakieś sposoby na poprawę szybkości działania?
Restartujecie serwer „KAŻDEGO DNIA”, ale nadal macie wiele problemów z awarią gry. Jeśli chcesz przeprowadzić konserwację awaryjną, poinformuj o tym użytkownika tak szybko, jak to możliwe.
Na początku naprawdę fajna gra, ale potem zostałem oszukany na całym zebranym przeze mnie złocie. Straciłem około 40 000 w złocie bez żadnego powodu. Zaoszczędzenie takiej ilości zajęło miesiące gry i wszystko zostało skradzione!
Co jest z tą grą nie tak, że filmy się zawieszają reklamy i filmy z akcji?
U mnie, że wszystko działa, trzeba będzie dostęp do pamięci telefonu by się aktualizować, polecam 👍👍
Dobra gra dobra mechanika. Wyobrażam sobie, że ludzie są przytłoczeni tak wieloma sprawami, ale warto. 3 gwiazdki zamiast 5 to problem z opóźnieniem i kilka razy się rozbił. Powinniście zachować wszystkie serwery, ale podzielić je na numery rejestrowe, aby ludzie mogli rozmawiać bez tłumaczenia. Nie mam nic przeciwko myśleniu o graczach jako o innym MOD
Hej, przepraszam, że zmiana poziomu oceny wysyła ostatnią aktualizację funkcja auto dla przyspieszania badań tokeny nie są używane nawet po zaznaczeniu przycisku automatycznego użycia proszę naprawić, dziękuję
Ta gra była zajebista...teraz jest do dupy...zjebaliście ją tym aktualizacją...nie da się grać...
Byłem szczerze podekscytowany i nie mogłem się doczekać grania w tę grę. Grafika jest niesamowita, a szczegóły są na miejscu. Wyglądało to bardzo obiecująco, dopóki nie musiałem go usunąć. Gra jest zbyt skomplikowana i w pewnym momencie w moim ekwipunku było tak wiele pozycji, że przeczytanie każdego z nich zajęłoby mi cały dzień, gdybym miał na to czas. Również agresywna presja na kupowanie rzeczy w sklepie może wymagać trochę pracy. Ogólnie proszę o stonowanie gry.
Dobre
Glitchy czasami i zawsze chcesz pieniędzy
Każda aktualizacja wymaga odinstalowania, a następnie ponownej instalacji około 2-4 razy. Gra jest opóźniona (pojedynki z dużymi bossami) i jest to przede wszystkim gra typu „Pay-to-play”. Wszystko jest eleganckie, dopóki nie dotrzesz do HQ28, jednak wszystko po tym, jak będziesz musiał zrzucić czeki, aby zobaczyć duże wyniki. Jeśli pobierzesz tę grę, po prostu bądź ze sobą szczery, wybierając „szybką trasę” i wydawać pieniądze. Nie dostajesz tego, co powinieneś za ceny, które płacisz. Zagwarantuj sobie, że ten komentarz zostanie usunięty.
GunboundM Strategi ior
Lubię grać w tę grę… Ale ciągłe aktualizacje są uciążliwe… jeśli nie jest zepsute, nie naprawiaj tego.
Zrób dupy
Niemoge Miejsce
Podoba mi się ta gra jest bardziej realistyczna niż jakakolwiek inna gra marynarki wojennej, ale jest problem, że ludzie atakują moją bazę jest denerwująca, ale nadal przyznaję jej pięć gwiazdek to fajna gra. Chcę, żebyście dodali samoloty kamikaze, pomogłoby to dużo nadal lubię tę grę, chociaż jest to moja ulubiona gra o marynarce wojennej
Jedynym sposobem na bycie konkurencyjnym w tej grze jest wydawanie pieniędzy. Dużo pieniędzy. W marketingu gier jest śmieszne.
Przepraszam, to jest 1 gwiazdka, chciałbym umieścić 5 gwiazdek pokazujących, jak ładna jest grafika, niestety staje się to „płatna za wygraną”, proszę staraj się, aby ta gra nie płaciła za wygraną i życzę nieograniczonej puli złota wróć do bycia kupionym przez klejnoty
Ciągle mówi mi, żebym aktualizował, nawet po aktualizacji
Dowiedziałem się o „dniu admirałów” i to w zasadzie zrujnowało mi grę. Co tydzień jesteś atakowany przez graczy na bardzo wysokim poziomie, a potem naprawa wszystkiego zajmuje kilka dni, więc możesz nawet grać, a potem to się powtarza... Trochę bez sensu. Naprawdę zaczynałem kochać tę grę, ale teraz szybko tracę zainteresowanie. Wygląda na to, że to tylko kolejny P2W.