Post by atroperlifer on Feb 15, 2022 15:16:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza väčšiu výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Čaute všetci!Dnešné video je o hre Red Ball lvl 1-5 QA:Koľko máš rokov? / 11 RokovCez čo natáčaš? / Samsung ...
Hra sa mi páčila ❤❤❤ Ale 3 hviezdičky, pretože vám poskytujú iba 5 životov a všetky životy sa oživia po približne 45 minútach alebo aj viac. Keby poskytli nekonečné životy, hranie hry by bolo zábavnejšie 😔😔😔 Ale aj tak túto hru jednoducho milujem 😘😘😘😘
Spočiatku bola táto hra skutočne dobrá. Prvých pár úrovní bolo dobre navrhnutých a mali vo všeobecnosti dobrú hrateľnosť. Ako hra pokračovala, zdalo sa, že stráca originalitu. Tiež mať maximálne 5 životov je zlé vzhľadom na niektoré nejasnosti v niektorých úrovniach. Väčšina mojich úmrtí bola spôsobená tým, že som nevedel, čo mám robiť. A nenechajte ma začať na úrovni 50. A reklamy sa pripisujú príliš často. Ale musím uznať, že spôsob, akým hra predstavila niektoré mechaniky, bol dobrý. Priemerná hra, trochu zábavná.
Modern Ops: Gun Shooting Games कार्रवाई jlrt
Smart hodinky D20 - UĽAHČÍ ŽIVOT
Red Ball 4 ארקייד oemz
Toto je naozaj príjemná hra. Problém je však v tom, že máte len 5 šancí na hranie, potom musíte niekoľko minút čakať, aby ste dostali šancu navyše, takže to nie je v poriadku. Mali by ste teda dať ďalšie šance, aby ste si užili hru na dlhú dobu bez toho, aby ste si ju kúpili...A to je nepríjemné opustiť hru už po 5 pokusoch.
Skvelá hra! Je to stará dobrá hra v modernom vzhľade. Pravdepodobne najlepšia voľba pre tých, ktorí majú radi staré plošinovky ako Prince of Persia od Apple II.
Celkom dobra hra len je tam malo zivotov preto 4 hviezdy
Red Ball 4 እንቅስቃሴ ያለባቸው cajl
Red Ball 4 ארקייד oemz
Aj keď čakám, kým sa životy vrátia (pretože nemám žiadne peniaze), práve to hrám, pretože to hral Frustrovaný hráč. Preto túto hru milujem.
Neni zas tak husta ale dobra na hranie ked sa nudite
Hroozne vobec... je to naprd!!
Red Ball 4 Аркады smig
... obchode Google Play ako aj pre zariadenia s iOS v App Store. ... 4. Rock or Bust - AC/DC. 5. 1989 (Deluxe) - Taylor Swift ... Red Ball 4.
Samotná hra je zábavná a náročná, no neustále vám vnucuje reklamy/reklamy. Ak prejdete úrovňou, niekedy automaticky prehrá reklamu. Ešte nepríjemnejšia je skutočnosť, že vám povie, že môžete sledovať reklamu/video viac životov, ale ak ste to už urobili, reklama sa stále prehrá, no viac životov vám nedá.
Miloval som túto hru! Dokončil som to a jednoducho som to rád hral, úrovne boli náročné, ale nie príliš ťažké, hra je plynulá a celkovo je to naozaj skvelá hra! Jediný problém, ktorý som s tým mal, bol, keď musíte čakať, aby ste získali životy, prečo musíme čakať tak dlho? Okrem toho je to úžasná hra, len tak ďalej! Dúfam, že v budúcnosti pridáte ďalšie úrovne, aby som mohol hrať znova a dokončiť nové úrovne! 😁
úrovne sú všetky preč a dandy. Ale neznášam životný systém. Je to také hlúpe, najmä preto, že niektoré úrovne vyžadujú pokusy a omyly. Zbavte sa životného systému a moje hodnotenie stúpa.
Debilina nesťahujte si to
Red Ball 4 Аркады smig
Hrôza odporúčam nesťahovať
Milujem túto hru. Niektoré úrovne sú náročné, ale víťazstvo v jednej je ešte uspokojujúcejšie. Absolvoval som to už 2x a stále čakám na ďalšie. Prajem si, aby čoskoro vyšli nejaké nové úrovne. Skúšal som to nedávno a v boss leveli v antigravitácii mi vyradili ten pohyblivý laser. Zistil som, že je to naozaj ťažké, ale želám si, aby to zostalo, pretože najlepšie na tejto hre sú vaše schopnosti a nie peniaze.
Je to super hra nájme keď sa dakto nudí seká trošku môj mobil kôli hre ale ináč dobrá hra a preto dávam 5 hviezdičiek !!Prajem šťastný nový rok !!🦄🦄✨✨⚡⚡⚡⚡
Tivole to je dobrá appka je to super Tivole je to hotová bomba Jen ten život mi bol dlhší
Red Ball 4 እንቅስቃሴ ያለባቸው cajl
Je to pekná hra páči sa mi grafika, línia abs všetko ostatné, čo by ste mali dať redballu telo
Málo života
Táto hra je v poriadku. Povedal by som, že ma nebaví čakať, kým budem hrať viac, chcem to hrať častejšie, okrem toho, že je to jednoduchá hra s časmi, ktoré sú stradigé a niektoré jednoducho jednoduché. Povedal by som, že ovládanie by mohlo byť o niečo lepšie, ale myslím, že je to tak.
Dobrá hra ale krátka. Keby bola dlhšia.
Je to skvelá hra, niekedy stláčam tlačidlá a nehýbem sa a niekedy sa vyskytnú chyby v úrovniach šéfov, ale myslím, že to som len ja.
Táto hra je na hovno, pretože je to plošinovka, takže vás zabije takmer VŠETKO a keďže máte len päť životov, je to otravné a úroveň 9 je v prvej epizóde VEĽMI ťažká, ako je časť, v ktorej skáčete po sudoch. mobil je to nepouzitelne aspon daj do cvicneho modu kde mas nekonecne zivoty!!!!!!!! Radšej to opravte. Kiežby som mohol ohodnotiť NULA hviezdičkami, ak by ste mohli OPRAVIL BY SOM ŽIVOTA SKUTOČNE ZMAZALA ŽIVOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Fakt dobrá hra
Je to hra, kde by ste mali prechádzať a liezť a je tam viac úrovní, takže je to zábavná milujúca hra, výzva, keď si hru stiahnete Máte len 5 životov, keď vám dôjdu životy, mali by ste počkať 20 minút na 1 život a ak chcete 5 životov, mali by ste počkať 1 hodinu 40 minút, preto som túto hru ohodnotil iba 2 hviezdičkami
Je to taká dobrá a pekná hra, ale nie je až taká ťažká a tiež nemá nové úrovne. Takže, prosím, sťažte úrovne šéfov a posledná fáza znamená, že piata fáza bude ťažká pre profesionálnych hráčov, ako som ja, ktorí majú vo všetkých fázach iba zlatú medailu a vytvorte novú hru, ako je červená guľa 5, ale ťažká a viac úrovní a fáz Han alebo telefón mat Karna vek velka h,.ok prosim .
Prosím, pridajte nové úrovne, pretože som urobil všetky úrovne v červenej guli 4 viac ako 5 krát, takže pridajte nové úrovne, ale túto hru som si naozaj užil, je to naozaj vzrušujúca hra a tiež zábavná hra.. Šéf všetkých 15 úrovní je veľmi vzrušujúca a táto hra je náročné..
Táto hra je dobrá hra, ale má len 5 životov. prečo dávajú hráčom len 5 životov.prosím zmeňte to čo najrýchlejšie btw milujem túto hru, pretože je to zaujímavý príbeh #pozitivita
Red Ball 4 1.2.36 Premium MOD + Údaje odomknuté - APK ...
Tazke levely stim balvanom
Táto hra je dobrá, ale prečo ju musíte urobiť tak, aby ste mohli mať 5 šancí možno ako 8 šancí a možno pridať ako novú kapitolu a nové úspechy
Dá sa...je to fajn hra ale tie životy to je niečo hrozné... Zle životy celé zle
Nelubi sa mi ze musim cakat 18minut...