Post by atroperlifer on Feb 15, 2022 15:27:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Vyrábajú nové vydania dostatočne na to, aby ste museli míňať peniaze na ich získanie, pretože z 200 krabíc, ktoré som otvoril pri vydaní, nikdy neklesnú (potom nerf), využili vaše šance na získanie drahokamov z krabíc, pridali 2 extra úrovne na postavu a nespočetné množstvo ďalších bs, ktoré nikdy nebudete môcť dohnať, toto všetko pochádza od niekoho, kto mal každého bitkára na maximum a minimálne 500 trofejí, ktorý hral od spustenia. Toto je ďalší stret Royale/cash. Odinštalovanie, G.F.Y. S.S.
Skvelá hra, dobré sociálne funkcie, konzistentné aktualizácie a nová aktualizácia je oheň! Len systém správ a je vám dobre!
Táto hra je veľmi zábavná, ale jediná vec je, že som minul nejaké peniaze a dali mi niečo veľmi špinavé, preto je táto hra trochu sklamaním. Som zbytočný na tieto som minul peniaze, len aby som získal jednu základnú postavu.
Túto hru hrám už takmer 3 roky. Pridali ste ďalšie úrovne, skvelé. Váš zápas je ešte horší, najmä pokiaľ ide o turnajové hry. Zámerne dávate dokopy zlé tímy vs extrémne silný tím..vždy. Ešte frustrujúcejšie ako posledná aktualizácia 🙄
Táto hra je skvelá. Keď nezaostáva. Zdá sa mi, že polovicu zápasov trávim tak, že v mojom poli bliká ikona internetu.
Pridajte sa prosím do klubu Real Gamers. Mám 31 000 trofejí. Je to skvelá hra.
Zábavná hra, ale neustále zaostáva a viem, že to nie je môj internet.
Skvelá hrá len nechápem prečo sa kolí jednej hre ludia zabíjajú
荒野亂鬥 動作 sdrd
Táto hra je super zábavná a odporúčam ju každému. Vývojári stále pridávajú ďalší obsah a mňa to naozaj baví. Niektoré skiny sú trochu drahé, ale takmer všetko ostatné je dosť lacné. Veľmi rád hrám túto hru, pretože vždy je čo robiť a je ľahké nájsť si priateľov a nájsť perfektný klub. Stiahnite si túto hru! Pokračujte v skvelej práci vývojárov 🤘
Najlepšia mobilná hra všetkých čias, je to hlavne p2w, ale okrem toho je úžasná. Takmer žiadny z bitkárov nie je vyrovnaný, spolu s faktom, že dohadzovanie by mohlo byť lepšie.
Je to celkom zla hra a stojí vela miesta (uloziska)
Po aktualizácii mi ukazuje prihlásenie zlyhalo, prosím spravte s tým voľačo
Hrám túto hru odkedy vyšla z beta verzie a môžem úprimne povedať, že je horšia, ako keď nemala miniaplikácie a neznamenalo to, že musíte mať najlepšie postavy, aby ste vyhrali viac zápasov a získali viac trofejí. Powerleague je trochu hlúpa hlavne preto, že sa pokazila, keď si môj spoluhráč vyberal postavu a zostal na nule, aby si vybrali, tak som ju zavrel a otvoril, no bol som suspendovaný na 45 m.
Skvelá hra a akcia, je to najmenšia výplata za víťazstvo zo všetkých supercelových hier, ale vytváranie zápasov je stále veľmi rozbité. A drahokamy zvyknú padať zo škatúľ. Nevýhody: zvyčajne zlí spoluhráči, nerovnomerné zápasy, tlačidlo na zrušenie funguje len zriedka a VEĽKÉ NÁHODNÉ MEDZENIE a ODPOJENIE v NAJHORŠÍCH možných časoch! AKO ŽIADNY VTIP SA ODPOJÍM, KEĎ VYHRÁM A KEĎ SA OBNOVÍM, SOM MŔTVY! ČO ZNAMENÁ, že PREHRÁM! STAJE SA VEĽA PRI VYKAZOVANÍ, KNOCKOUTE, ODMEŇOVANÍ A BRAWL BALE! OPRAVTE SI SERVERY!!
Hra ako koncept je super jediná vec ktorá so mnou vyjebáva je že aj keď mám plné paličky tak tam stále vyskakuje že nemám internet a laguje sa to. Napríklad clash royal alebo clash of clans fungujú v pohode len brawl stars so mnou vyjebáva tak to láskavo opravte 😤
Táto hra bola dobrá. Ale teraz je to na hovno. Platí sa len za výhru. Hráč zadarmo hrať nemôže. A náhody v tímových akciách, to všetko sú noobovia. Len - trofeje. Pre darcov je veľa vecí. Je to zábavná hra pre darcov. V súčasnosti sa supercelové hry menia na výhry. Prepáčte, ale opúšťam túto ******** hru
DRAGON VILLAGE- desa naga Simulasi uwna
Myslím, že je to veľmi zábavná aplikácia na hranie s priateľmi alebo rodinou. Je tu málo alebo žiadne reklamy, každý deň má bezplatnú položku a je to dobrá hra na hranie zadarmo pre hráčov. Preto som to ohodnotil 5 hviezdičkami
Dobrá hra Dobrá hra
Ja (69) mám mamu mená Filip(14)ktoré je veľmi závislý .yšjel som domov z krčmi a zrazu počujem z balkóni MORTIZIZBRINGARADÚÚ!! voladčo na mňa sa rýchlo priblížil a zrazu som hrob som v.Zrazu mamko len takých že:KUP MY 10000000000 DŽEMASKY LEBO JA BUDEM EL PIRO!!! NESŤAHOVAŤ A POZOR NA MAMI NECH TO NEHRAJU!!!!🔥Ak sa vám to páčilo dajte to na storku na IG a označte má @lukas._.hamza
Benedict Uzochukwu odporúča stránku Brawl Stars. ... Without Mrs Anita Crypto Fx , I'd be lost. I wish I had thought of it sooner. And she assisted me in locating
Dobrá hra, ale je mi zle z toho, že sa hrám s hroznými botmi, pretože si to myslia dobre a používajú šialených emócií, ale V SKUTOČNOSTI LEN ZLÝCH HRÁČOV!
Hry sú celkom dobré, ale keď hrám futbalový herný režim, nepriateľský tím sa niekedy objaví v mojom spawne alebo priamo pred ním a potom zabije celý môj tím zozadu
Brawl Stars School Piornik. Kód tovaru: 10629627789. POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
Je to super návykové a zábavné! Problém je však v tom, že keď hrám za akúkoľvek postavu, zobrazí sa správa, že moja wifi je zlá, ale moja wifi je v poriadku. Ak môžete, opravte to. Ďakujem! Skvelá hra!
Príšerné problémy s pripojením, toxicita hráča (afk, umieranie alebo odchod), do určitej miery pay2win, nevyvážení bitkári (niektorí sú jednoducho zlí vo väčšine herných režimov, zatiaľ čo iní jednoducho pošliapu takmer každú hru), šance na získanie bitkárov sú nízke, žiadne moderovanie ani hlásenie vlastnosť. Potrebuje trochu lásky
jeto super debilna hra
Je super že FiFqo prepája BEATBOX a Brawl Stars - Reddit
Nejde mi stiahnuť aktualizáciu
Moj syn hodil posusedovy kaktus lebo si myslel ze je niaky spike a teraz je vo vezeni nestahovat
Obľúbená hra Brawl Stars prichádza na Android. Zatiaľ iba do ...
Ako hráč, ktorý hrá túto hru od roku 2018, poviem, že je vysoko návyková, ale ako hráč f2p by som túto hru neodporúčal. Najnovšie aktualizácie utvrdili moje myšlienky, že strop schopností sa stále zvyšuje – čo je dobré, pretože pridáva všetky druhy prispôsobenia a znamená, že sa nebudete musieť obávať opakovaného hrania. Problém je v tom, že teraz je nemožné držať krok bez nákupu drahokamov a myslím si, že pre nováčikov je to len horšie.