Post by atroperlifer on Feb 15, 2022 15:37:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Веома добро стилизована игра. Постоји гомила различитих ствари које треба радити из дана у дан. Велика количина хероја за надоградњу и прилагођавање. Изузетно га је лако убацити и једноставно играти. не треба вам много пажње на детаље да бисте прошли кроз већину саме игре. Али било би забавно покушавати да добијете све што желите. Што се козметике тиче. Углавном, 5/5 би препоручио ако тражите нешто што је лако и брзо за паковање и играње, ово је једноставна, али забавна игра
Свиђа ми се ова игра која је одлична убица времена, међутим, са најновијим ажурирањем огласи нису давали награде. На пример, требало је само 11 видео снимака да се заврши 12-сатни појачивач. Што мислим да је добро, али није оно што је некада било. То се дешава и за све друге награде, као и за гледање 2 или 3 огласа да бисте добили награду.
Сматрам то искуством са 4 звездице јер бих желео да знам како да дођем до рудника драгуља. Можда је то нека врста скорог договора, али требају ми драгуљи. Осим те сјајне игре у стању мировања и свиђа ми се игра.
То је у реду тип игре без мозга, игра се сама и све што треба да урадите је да додирнете да би могли да пређу у брзи режим који брже убија непријатеље и доноси вам више злата. То је све што радите осим што непрестано гледате рекламе да бисте имали додатне навијаче лол, сада ако желите неко добро оружје онда мељите драгуље или платите. Који чак и најскупљи ковчег може да вам пружи ретку уместо епске или легендарне врсте опреме.
Забавне, рекламе много помажу и не морате да улажете новац у игру! Неограничен број огласа по дану чини га добрим.
Изгледа забавно, али сваки пут се сруши на отварању биоскопа. Не могу ни играти.
Играо се отприлике четири дана. Игра је доста успорила до нивоа 400. Потрошио бих нешто новца ако бих осетио да ће то помоћи, али мислим да не би - изгледа да је баланс покварен.
Једна од најзабавнијих игара у стању мировања. Тако је забавно напредовати и дају вам добру количину бонуса само за играње. За разлику од већине оваквих игара, није покривена рекламама. Има огласе које можете изабрати да видите за бонусе који су веома корисни, али ако то не желите, нећете гледати ниједан оглас. Одлична игра. 5/5 10/10 100/100
Има неколико проблема са офлајн валутом која се не награђује. Награђује офлајн валуту само када напустите игру на том екрану.
То је игра са 5 звездица и заиста забавна док не достигнете ниво 700. Супер разочаравајућа крајња игра, заиста постоји само једна ствар коју треба да урадите у завршној игри и морате да потрошите новац да би се исплатило. Такође, свакодневна потрага постаје немогућа осим ако вам се не посрећи са онима које вам дају. У искушењу да дам једну звездицу.
Заиста лоше, превише се дешава, превише за размишљање, много туторијала, недовољно суштине, ја бих се клонио
Добар убица времена, али дефинитивно не екстравагантан. Ако имате времена, направите још један јединствени сандук или нешто за само време које је прошло. Треба ми више опреме, али ви момци не дате много на драгуље за шефове и слично.
Ове игре су дивно играње само побеђивања чудовишта и подизања нивоа. А најбољи део је да бирате када постоје огласи! 10/10 игра.
Сјајан концепт, али рекламе су покварене. Они никада не истекну, тако да не добијете бонус који бисте имали за гледање огласа.
Зашто је ниво ограничен? Такође сам купио искуство без огласа, али продавница реликвија је покварила и не могу више да је освежим! Такође сам прилично близу да га завршим, што је лоше
Одлична игра, али се недавно покварила. Нико од непријатеља не узима штету и могу само да зарадим новац ван мреже. Биће 4 звездице када то поправе.
Веома забавно искуство. Сада сам прошао ниво 1050 и ништа ново, тако да се могу свакодневно пријављивати за рације само да завршим та откључавања, али уживао сам у овој игрици.
Хеј дев, корисник који плаћа овде. Шта је са новим ажурирањем? Хероји не праве штету коју су радили пре, брзо сам се приближавао скоро фази 1800, али сада се скоро зауставља на 1600 и морам да одем на одмор да бих се вратио и поновио. Исправите најновије ажурирање. Такође можете повећати максимални ниво? Не треба да буде превише тешко додати још 100 нивоа само да бисмо завршили игру људи могу да виде напредак, а не само пвп. Хвала. Иначе, сјајна игра
Hero Factory Simulación vwq
Након што сам мало играо игру, затекао сам да углавном уживам у њој. Али не могу да заобиђем проблем где се игра потпуно замрзне и руши кад год покушам да погледам додатак за отварање сандука или покушам да добијем вилинску награду. То је изузетно фрустрирајуће и спречава ме да откључам нормалне сандуке које сам зарадио кроз награде јер морам да гледам додатак који ће срушити игру пре него што отворим било које друге шкриње које сам зарадио.
У реду је. Авантуристичка мапа се завршава на нивоу 700 што ми је требало 2 дана да играм ту и тамо. Цене немају смисла за артикле.
Уживао сам у свим аспектима ове игре каква јесте и нема превише реклама осим ако се не бавите таквим стварима да бисте добили бонусе.
Моја игра се није учитала након 13% па сам изгубио сав напредак и ставке на које сам послао новац. Посегнуо сам за подршком, да видимо како ће се носити са тим.
Игрица је добра
То је добра игра без реклама, само игра која ми се свиђа
Чист, углачан, прилично добро избалансиран. Желео бих даље да подржим правим новцем, али 12 долара за уклањање огласа је мало (да ли имате распродаје? Вероватно бих дао 8 долара за уклањање огласа). Нисам чак ни сигуран шта ради бесплатна фабричка надоградња на сваких 10 нивоа пакета. На крају ће бити потребно више садржаја. Све у свему, одличан беспосличар.
Моја игра је закључана са трајним појачањем и добијам неограничене бесплатне драгуље. Нисам потрошио ни новчића. Не бих ово спомињао, али ово је застрашујуће.
Није лоше, али једно од главних проблема је арена, потпуно је неуравнотежена и 99% времена је немогуће освојити без куповине све опреме правим новцем. Од 5 шанси дневно, можда бих добио 1, али ретко. Поправите.
Свидела ми се ова игра, али не могу више ни да играм. Могу да отворим апликацију 20 пута и игра ће се или покварити или затворити апликацију на екрану за учитавање. То је редак призор када уђем. Проблем са огласима је такође срање. Оглас се чак неће ни учитати и онда сруши вашу игру
То је заиста добра игра, не морате да гледате рекламе осим ако не желите да добијете више новца, драгуља, сандука или нових кључева за рације и шта не. У већини случајева то чак ни не морате да радите. Ако тражите добру забаву или добру игру у мировању, ово је права ствар. После вишемесечне потраге, коначно сам пронашао једну од које се никада нећу уморити.
Mini Block Craft Grand public qznb
Свиђа ми се игра, али много огласа. Није потребно, али је за удвостручење ваших награда за СВЕ.
Генерално, игра је прилично забавна. Али постоји неколико чудних грешака које су прилично досадне. Понекад када се вратим након што сам одсутан из игре неколико сати, то ми не дозвољава да прикупим свој новац за неактивност. Још једна грешка која се МНОГО дешава је грешка „Видео није спреман“. Ако ЖЕЛИМ да гледам оглас, али не може да учита видео, ништа се не дешава. Данас сам пробао 30 пута и стално добијам поруку да видео није спреман. Молимо поправите!
Сјајна игра у празном ходу. Дефинитивно један од најбољих које сам играо. Напредак се осећа награђујући, а спајање кристала је забаван начин да се прође време. Чини се да сви огласи нису обавезни, али награде за неке су заправо вредне тога. Реквизити програмеру за прављење тако забавне углађене игре!!!
У ствари, прилично забавно време. Имао је стандардне проблеме са огласима, али све док вам не смета да гледате повремене кључне рекламе за критично појачање (углавном очаравање оружјем), то је прилично добро.
Уређено за тренутну ситуацију! Друге рецензије су ме плашиле да поново инсталирам, али сам морао из других разлога. Након поновне инсталације и поновног пријављивања, могу поново да играм! Очигледно је то била стара верзија која се није аутоматски ажурирала. Никада нисам добио одговор од програмера.